به گزارش خبرنگار مهر، هادی زارع پور ظهر دوشنبه در نشست شورای آموزش و پرورش استان افزود: سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای چشم انداز ۲۰ ساله تدوین شده است.
وی بیان داشت: این سند با تلاش یک گروه ۵۰۰ نفری و با لحاظ کردن دیدگاههای امام راحل، مقام معظم رهبری و آرمانهای نظام مقدس جمهوری اسلامی تدوین شده است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد افزود: این سند پس از بررسی در شورای عالی انقلاب فرهنگی مصوب شده است.
وی تصریح کرد: این سند و تغییر بنیادین در نظام اموزش و پرورش در هشت فصل، ۱۳۱ راهبرد عملیاتی، شش زیر نظام و با تاکید بر الگوی اسلامی و منطبق بودن با نیازهای اموزشی تدوین شده است.
زارع پور افزود: رویکرد این تحول، مدرسه و کلاس محوری است و تحول آموزشی، سرمایه نیروی انسانی، موضوعات علمی، اجتماعی، فرهنگی و تربیتی از اهداف این سند است.
مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه وبویراحمد اظهار داشت: در این سند یکهزار برنامه و ۲۲۲ نوع فعالیت پیش بینی شده است.


نظر شما